zanger voor ieder feest, bruiloft of verjaardagNaast dat ik zanger ben en met orkestbanden werk heb ik een enorme passie voor het bespelen van muziekinstrumenten zoals de saxofoon en gitaar.
De sax is standaard aanwezig en hierop speel ik Jazz of
Loungy housemuziek. Zeer geschikt voor een receptie bijvoorbeeld. Maar ook speel ik saxofoonsolo's in liedjes uit mijn repertoire: (Bakerstreet, Careless Whispers, Buena Sera.. etc).

De gitaar maakt ook al weer enige tijd deel uit van mijn standaard uitrusting en gebruik ik met name bij aanvang als de muziek nog niet de boventoon moet voeren of tijdens een rustpunt in de show.

Verzoeknummers zijn altijd mogelijk. En mocht ik een titel niet zelf zingen? Ik beschik over een muzieksysteem met een grote online bibliotheek met muziek die ik kan draaien.

De prijzen voor een optreden zijn afhankelijk van de benodigde apparatuur en de duur van het optreden.
Prijzen beginnen vanaf €330,- (2 uur). Elk uur extra: €60,-
Dit is exclusief 9% btw en inclusief geluidsset A (3kw)
(voor voorbeeldfoto, scroll naar beneden):

Daarnaast reken ik reiskosten, 19 eurocent per gereden KM (vanuit postcodegebied 1606).

Ik maak gebruik van verschillende geluidsystemen en heb voor ieder feest een gepaste oplossing.
Of het nu een buiten optreden op een groot plein is of een optreden in de huiskamer.
Ook kan ik een sfeervolle lichtshow verzorgen, of laserbeamer met 100inch scherm welke inzetbaar is voor bv: presentaties en voor videoclips in de pauze als ik als DJ de muziek verzorg.

Lichtshow is al mogelijk voor 25 euro.

Mocht u nog vragen hebben? Hier ben ik te bereiken.
Door de vele jaren ervaring als zanger, een groot repertoire met een diversiteit aan muziekstijlen ben ik op ieder feest inzetbaar.

Naast zang en het draaien van muziek verras ik uw gasten ook afentoe met een optreden op de saxofoon.

Met een speelse presentatie en de vele jaren ervaring als zanger en DJ voel ik no-time aan wat ik uw gasten moet voorschotelen om uw feest tot een geslaagd feest te maken!Geluidssysteem A